Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Hvilken steamer passer til dine behov?

Vores steamere er designet til at opfylde forskellige behov. Oplev vores komplette serie af steamere og find ud af, hvilken passer model, der passer til dig.

Dampstrygejern


Foretrækker du skarpe, pressede detaljer? Cirrus 3 er en unik hybrid mellem en steamer og et strygejern. Det er med andre ord en håndholdt steamer, der er udstyret med en varm strygeplade, der varmer op til det, der svarer til niveauet på et strygejern, så du kan opnå både et presset og et naturligt look.


Køb Cirrus 3

Rejsesteamer


Vil du have din steamer med ud at rejse? Cirrus 2 og Cirrus 1 er to letvægts og håndholdte steamere, der nemt passer i en rejsetaske. Cirrus No.2 er en opgraderet version med et mundstykke i rustfrit stål, der sikrer en bedre friktion mellem steameren og stoffet.


Steamer til hjemmet 


Ønsker du at steame mange stykker tøj i én ombæring? Cumulus er en lodretstående steamer med en stor vandtank, der sparer dig for besværet med at skulle fylde vand på igen efter at have dampet et par stykker tøj. Hvis du bor i en større husstand eller regelmæssigt damper masser af stykker tøj, er dette det bedste valg for dig.


Køb Cumulus

Professionel steamer 


Skal du dampe tekstiler rent professionelt? Stratus er det ypperste valg blandt professionelle inden for modeverdenen. Den har en stor vandtank og fire stabile hjul og derfor er den meget mobil og den perfekte steamer til brug i en tøjbutik eller backstage til et modeshow.


Køb Stratus

Mission

Et frisk pust til tekstilpleje

Vores mission er at modernisere den århundredgamle tradition for tekstilpleje ved at give dig de allerbedste værktøjer til at elske og pleje dit tøj og øvrige tekstiler i hjemmet. Vi hjælper dig med at få dem til at se ud som nye, så de kan holde meget længere.


Om Steamery
Henstilling
Produkter
Artikler