Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Gå på opdagelse i vores udvalg af steamers

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge en steamer, som kan blive en permanent del af din hverdagsrutine. Gå på opdagelse i udvalget og find din favorit.

Opfrisk din garderobe med en steamer.
Den varme damp fjerner krøller og uønsket lugt.

Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Cirrus 3 Iron Steamer


Cirrus 3 Iron Steamer er en unik hybrid mellem en steamer og et strygejern. Det er med andre ord en håndholdt steamer, der er udstyret med en varm strygeplade, der varmer op til det, der svarer til niveauet på et strygejern, så du kan opnå både et presset og et naturligt look.


KØB NU
Cirrus X Steamer

Cirrus X Handheld Steamer


Cirrus X Handheld Steamer er en kraftfuld steamer med et let design. Ideelt til brug både derhjemme og når du er på farten. Den er udstyret med en gennemsigtig vandtank med synlig vandstand og en rem til ophæng, som gør det nemt at opbevare den.


Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Cirrus 2 Handheld Steamer


Cirrus 2 Handheld Steamer er en let og transportabel steamer, som er nem at tage med i din rejsetaske. Den har et minimalistisk design med en mat finish og er udstyret med et mundstykke i rustfri stål, som sikrer en bedre friktion mellem steamer og stoffet.


Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Cirrus 1 Handheld Steamer


Cirrus 1 Handheld Steamer, er den første generation i vores steamer-familie. Det perfekte valg til nybegynderen inden for tøjpleje. Den er vores mindste og letteste steamer, og den er udstyret med brugervenlige features såsom en gennemsigtig vandtank.


Køb nu
Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Cumulus Home Steamer 


Cumulus Home Steamer er en lodretstående steamer med en stor vandtank, der sparer dig for besværet med at skulle fylde vand på igen efter at have dampet et par stykker tøj. Hvis du bor i en større husstand eller regelmæssigt damper masser af stykker tøj, er dette det bedste valg for dig.


KØB NU
Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Stratus Professional Steamer


Stratus Professional Steamer er det ypperste valg blandt professionelle inden for modeverdenen. Den har en stor vandtank og fire stabile hjul og derfor er den meget mobil og den perfekte steamer til brug i en tøjbutik eller backstage til et modeshow.


KØB NU

Hvilken steamer passer til dig?

Find ud af, hvilken af vores steamers, der passer bedst til din livsstil.


Tag vores quiz
Henstilling
Produkter
Artikler