Fri fragt over $60
Leveres indenfor 3-4 dage
30 dages returret
Sikker betaling
Sport Wash + Clothing & Shoe Mist
Sport Wash + Clothing & Shoe Mist
Sport Wash + Clothing & Shoe Mist

Sport Wash + Clothing & Shoe Mist

$ 32
Merker du at treningstøyet og løpeskoene begynner å få en ubehagelig odør? Steamery Stockholm har løsningen! Vi tilbyr nå et treningssett med vårt høyteknologiske vaskemiddel og bakteriedrepende Clothing & Shoe Mist. Begge produktene nøytraliserer uønsket lukt. En skikkelig drømmekombo!

Er Sport Wash kun til sports- og træningstøj?

Nej. Der er tale om et meget effektivt vaskemiddel der fjerner dårlig lugt fra bomuld og syntetiske fibre. Det kan altså både bruges til sports- og træningstøj foruden ildelugtende T-shirts, jeans og sengetøj etc. Kort sagt alt der har brug for at få fjernet dårlig lugt.

Hvilken slags parfume anvendes?

Vi anvender kun parfume i høj kvalitet uden syntetisk moskus. sengetøj etc. Kort sagt alt der har brug for at få fjernet dårlig lugt.

Er vaskemidlet miljøvenligt?

Steamery Sport Wash indeholder ikke andet end naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser. Den anvendte palmeolie er certificeret og stammer ikke fra regnskovsområder. Alle vores vaskemidler fremstilles i Östergötland, Sverige på en fabrik der er certificeret klimaneutral. Det vil sige, at der kompenseres for mængden af CO2 samt andre udledninger.

Hvad er forskellen mellem Sport Wash og almindelige vaskemidler?

Modsat almindelige vaskemidler er Sport Wash en højteknologisk blanding med uforlignelig lugtkontrol. En vigtig ingrediens er zinksalt, et stort molekyle med en lang række inaktive og ustabile oxygen-ender. En voksende bakteriekultur udskiller små molekyler der af næsen opfattes som lugt. Disse små lugtmolekyler vil reagere med zinksaltets inaktive oxygen og forme større og mere stabile molekyler. Tensiderne fjerner let disse store molekyler fra stoffet, der derefter forsvinder ud med vaskevandet. Har du et problem med en meget udviklet bakteriekultur, kan du lægge stoffet i blød i Sport Wash, før du vasker det. Bemærk, at vaskemidlet fungerer mod alle former for lugt, eksempelvis genbrugstøj, gamle madpletter, mug, røg, baby-afføring etc.

Hvordan i alverden fungerer dette?

Denne mist bruger kraften i naturens egne rengøringsmidler dvs. mikrober. De tager sig af den biologiske nedbrydning i naturen ved at producere enzymer og andre stoffer, der nedbryder organiske stoffer. Mikrober er også en vigtig del af menneskets sundhed og vores økosystem. Kort sagt: De gode bakterier "spiser" de dårlige.

Hvad er der i flasken?

Vand (selvfølgelig), bakteriekultur og parfumer. <3% nonioniske overfladeaktive stoffer, methylisothiazolinon, benzisothiazolinon og n-octylisothiazolinon.

Hvordan bør jeg opbevare den åbnede flaske?

En åben flaske holder i mindst 6 måneder. Normal stuetemperatur er fint, men undgå direkte sollys.

Hvordan påvirker Tøj & Sko Mist økosystemet?

Dette produkt er let bionedbrydeligt (inden for få timer). Emballagen er lavet af genanvendelig plast og skal sorteres som hårdplastemballage.

Hvordan bruger jeg denne mist?

Sprayen er færdigblandet til direkte brug i sko og på tekstiler. Spray direkte på overfladen, lad den virke og tør af. Gentag om nødvendigt. For det bedste resultat skal du forbehandle sko og andre tekstiler, før du bruger dem.

Andet jeg bør vide?

– Fugtfølsomme materialer, såsom læder, kan danne plette fra vandet.
– For at opnå det ultimative resultat bør du spraye direkte på det, der lugter og ikke i luften som en parfume.

Måske du også synes om

Cirrus No.2 Steamer – Sort Cirrus No.2 Steamer – Sort
Cirrus No.2 Steamer – Sort
$ 140
Pilo Fabric Shaver – Sort Pilo Fabric Shaver – Sort
Pilo Fabric Shaver – Sort
$ 50
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 30
New
Color
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
$ 290
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.