✓ Fri fragt over 400kr
✓ Leveres indenfor 3-4 dage
✓ 30 dages returret
✓ Sikker betaling
Buy a Cumulus No.3 and get 2 detergents for free.
Køb nu
Delicate Wash + Sport Wash
Delicate Wash + Sport Wash
Delicate Wash + Sport Wash

Delicate Wash + Sport Wash

250 kr
Gode ting kommer sjældent alene! Steamery Sport Wash er et vaskemiddel, der neutraliserer dårlig lugt, og som dermed er ideelt til ildelugtende sportstøj, sengetøj osv. Vores Delicate Wash indeholder lanolinolie, der nærer fibrene i dit sarte tøj. Ideelt til uld, cashmere, merino og mange andre stoffer.

Vi tilbyder nu en speciel pris, når du bestiller vores maskemiddels-duo (Sport Wash + Delicate Wash).

Hvorfor er det vigtigt at bruge et særligt vaskemiddel til tekstiler i sarte materialer?

Når du vasker uld, silke eller andre sarte tekstiler, har du brug for et vaskemiddel særligt fremstillet til disse fibre, dvs. et vaskemiddel hvis aktive ingredienser er en effektiv blanding af tensider, ikke af enzymer. Enzymer bruges til at nedbryde og opløse snavs der består af protein (græs, mad, sved, makeup etc). Problemet er, at uld- og silkefibre udelukkende består af protein, og derfor vil et enzymbaseret vaskemiddel ødelægge disse tekstiler efter cirka to vaske

Hvad er lanolin, og hvad gør det ideelt til at vaske sarte materialer?

Lanolin er et fedtstof der stammer fra fåreuld med yderst imponerende egenskaber. Med den rette mængde (= 1 %) lanolin smøres de “levende” fibre i sarte materialer som silke og kashmir, og deres proteiner beskyttes mod udtørring. Påføring af lanolin får også fibrene til at modstå snavs og vand ved fremtidig brug. Det betyder, at en uldsweater efter vask med Steamery Delicate Wash rent faktisk vil være vand- og snavsafvisende.

Er vaskemidlet miljøvenligt?

Steamery Delicate Wash indeholder udelukkende naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser (hvilket vil sige, at ingredienserne bliver nedbrudt efter et par timer). Den anvendte palmeolie er certificeret og stammer ikke fra regnskovsområder. Alle vores vaskemidler fremstilles i Östergötland, Sverige på en fabrik der er certificeret klimaneutral. Det vil sige, at der kompenseres for mængden af CO2 samt andre udledninger.

Er Sport Wash kun til sports- og træningstøj?

Nej. Der er tale om et meget effektivt vaskemiddel der fjerner dårlig lugt fra bomuld og syntetiske fibre. Det kan altså både bruges til sports- og træningstøj foruden ildelugtende T-shirts, jeans og sengetøj etc. Kort sagt alt der har brug for at få fjernet dårlig lugt.

Hvilken slags parfume anvendes?

Vi anvender kun parfume i høj kvalitet uden syntetisk moskus. sengetøj etc. Kort sagt alt der har brug for at få fjernet dårlig lugt.

Er vaskemidlet miljøvenligt?

Steamery Sport Wash indeholder ikke andet end naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser. Den anvendte palmeolie er certificeret og stammer ikke fra regnskovsområder. Alle vores vaskemidler fremstilles i Östergötland, Sverige på en fabrik der er certificeret klimaneutral. Det vil sige, at der kompenseres for mængden af CO2 samt andre udledninger.

Hvad er forskellen mellem Sport Wash og almindelige vaskemidler?

Modsat almindelige vaskemidler er Sport Wash en højteknologisk blanding med uforlignelig lugtkontrol. En vigtig ingrediens er zinksalt, et stort molekyle med en lang række inaktive og ustabile oxygen-ender. En voksende bakteriekultur udskiller små molekyler der af næsen opfattes som lugt. Disse små lugtmolekyler vil reagere med zinksaltets inaktive oxygen og forme større og mere stabile molekyler. Tensiderne fjerner let disse store molekyler fra stoffet, der derefter forsvinder ud med vaskevandet. Har du et problem med en meget udviklet bakteriekultur, kan du lægge stoffet i blød i Sport Wash, før du vasker det. Bemærk, at vaskemidlet fungerer mod alle former for lugt, eksempelvis genbrugstøj, gamle madpletter, mug, røg, baby-afføring etc.

Måske du også synes om

Pilo Fabric Shaver – Grå Pilo Fabric Shaver – Grå

Pilo Fabric Shaver – Grå

320 kr
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls

Tumble Dryer Balls

190 kr
Cirrus No.1 Steamer – Sort Cirrus No.1 Steamer – Sort

Cirrus No.1 Steamer – Sort

600 kr
Cumulus No.3 Home Steamer – Sort Cumulus No.3 Home Steamer – Sort

Cumulus No.3 Home Steamer – Sort

1850 kr
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.