Delicate Laundry Detergent

$ 22
  • Fri fragt over $60
  • Leveres indenfor 3-4 dage
  • 30 dages returret
  • Lavet i Sverige
Dette særlige milde vaskepulver er udviklet til effektivt at rengøre og på samme tid tilføre næring til sarte tekstiler som uld og silke. De naturlige ingredienser lanolin og silkeolie tilfører fugt til tøjfibre (for alle naturlige materialer) og forlænger deres levetid. Diskret duft med eksklusive toner af vildrose og moskus.

Mere information
  • 750 ml
  • Indeholder ingen farvestoffer, zeolitter, fosfater eller konserveringsmidler
  • Meget koncentreret (12-19 vaske)
  • Biologisk nedbrydeligt (inden for få timer)
  • Fremstillet på en klimaneutral fabrik i Vadstena, Sverige 

Ingredienser

>10% Aqua, >10% Alcohol, C10-C18 Ethoxylated, 1-10% PPG-4 Laureth-5, 1-10% Sodium Chloride, 1-10% Sodium Laureth Sulfate, 1-10% Glycerin, 0,1-1% Parfum, 0,1-1% Lanolin, 0,1-1% Dipropylene Glycol, <0,1 Benzisothiazolinone, <0,1% Albizia Julibrissin Flower Extract.

Hvorfor er det vigtigt at bruge et særligt vaskemiddel til tekstiler i sarte materialer?

Når du vasker uld, silke eller andre sarte tekstiler, har du brug for et vaskemiddel særligt fremstillet til disse fibre, dvs. et vaskemiddel hvis aktive ingredienser er en effektiv blanding af tensider, ikke af enzymer. Enzymer bruges til at nedbryde og opløse snavs der består af protein (græs, mad, sved, makeup etc). Problemet er, at uld- og silkefibre udelukkende består af protein, og derfor vil et enzymbaseret vaskemiddel ødelægge disse tekstiler efter cirka to vaske

Hvad er lanolin, og hvad gør det ideelt til at vaske sarte materialer?

Lanolin er et fedtstof der stammer fra fåreuld med yderst imponerende egenskaber. Med den rette mængde (= 1 %) lanolin smøres de “levende” fibre i sarte materialer som silke og kashmir, og deres proteiner beskyttes mod udtørring. Påføring af lanolin får også fibrene til at modstå snavs og vand ved fremtidig brug. Det betyder, at en uldsweater efter vask med Steamery Delicate Wash rent faktisk vil være vand- og snavsafvisende.

Er vaskemidlet miljøvenligt?

Steamery Delicate Wash indeholder udelukkende naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser (hvilket vil sige, at ingredienserne bliver nedbrudt efter et par timer). Den anvendte palmeolie er certificeret og stammer ikke fra regnskovsområder. Alle vores vaskemidler fremstilles i Östergötland, Sverige på en fabrik der er certificeret klimaneutral. Det vil sige, at der kompenseres for mængden af CO2 samt andre udledninger.


Wash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Læs mere


7 Myths and Truths About Washing Wool

Læs mere


Cashmere Crash Course

Læs mere

Relaterede artiklerWash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Læs mere


7 Myths and Truths About Washing Wool

Læs mere


Cashmere Crash Course

Læs mere

Måske du også synes om

Cirrus No.2 Steamer – Lyserød Cirrus No.2 Steamer – Lyserød
Cirrus No.2 Steamer – Lyserød
$ 140
Space Saving Hanger Space Saving Hanger
Space Saving Hanger
$ 30
Odor Control Laundry Detergent Odor Control Laundry Detergent
Odor Control Laundry Detergent
$ 22
Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
$ 30
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
$ 290
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.