Fri fragt over $60
Leveres indenfor 3-4 dage
30 dages returret
Sikker betaling
Delicate Wash
Delicate Wash
Delicate Wash

Delicate Wash

$ 20
Currently out of stock - back in stock by beginning of September

Har du problemer med at dine uldsweatre får små huller og fnuldrer meget? Har du af samme grund mistanke om møl i dit garderobeskab? Det er sandsynligvis ikke tilfældet; snarere handler det om, at du bruger det forkerte vaskemiddel.

Dette særlige milde vaskepulver er udviklet til effektivt at rengøre og på samme tid tilføre næring til sarte tekstiler som uld og silke. De naturlige ingredienser lanolin og silkeolie tilfører fugt til tøjfibre (for alle naturlige materialer) og forlænger deres levetid. Diskret duft med eksklusive toner af vildrose og moskus.

 • Indeholder 750ml
 • Særligt udviklet til sarte og eksklusive stoffer
 • Diskret og unik duft af vildrose og moskus
 • Høj koncentration
 • Bionedbrydelig
 • Fremstillet på en klimaneutral fabrik i Sverige
 • Forlænger dit tøjs levetid
 • Indeholder ikke blegemiddel, optisk hvidt, farvestoffer, zeolitter, fosfater eller konserveringsmidler
 • Hvorfor er det vigtigt at bruge et særligt vaskemiddel til tekstiler i sarte materialer?

  Når du vasker uld, silke eller andre sarte tekstiler, har du brug for et vaskemiddel særligt fremstillet til disse fibre, dvs. et vaskemiddel hvis aktive ingredienser er en effektiv blanding af tensider, ikke af enzymer. Enzymer bruges til at nedbryde og opløse snavs der består af protein (græs, mad, sved, makeup etc). Problemet er, at uld- og silkefibre udelukkende består af protein, og derfor vil et enzymbaseret vaskemiddel ødelægge disse tekstiler efter cirka to vaske

  Hvad er lanolin, og hvad gør det ideelt til at vaske sarte materialer?

  Lanolin er et fedtstof der stammer fra fåreuld med yderst imponerende egenskaber. Med den rette mængde (= 1 %) lanolin smøres de “levende” fibre i sarte materialer som silke og kashmir, og deres proteiner beskyttes mod udtørring. Påføring af lanolin får også fibrene til at modstå snavs og vand ved fremtidig brug. Det betyder, at en uldsweater efter vask med Steamery Delicate Wash rent faktisk vil være vand- og snavsafvisende.

  Er vaskemidlet miljøvenligt?

  Steamery Delicate Wash indeholder udelukkende naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser (hvilket vil sige, at ingredienserne bliver nedbrudt efter et par timer). Den anvendte palmeolie er certificeret og stammer ikke fra regnskovsområder. Alle vores vaskemidler fremstilles i Östergötland, Sverige på en fabrik der er certificeret klimaneutral. Det vil sige, at der kompenseres for mængden af CO2 samt andre udledninger.

  Måske du også synes om

  Sport Wash Sport Wash
  Sport Wash
  $ 20
  Cirrus No.2 Steamer – Lyserød Cirrus No.2 Steamer – Lyserød
  Cirrus No.2 Steamer – Lyserød
  $ 140
  Lommebørste Lommebørste
  Lommebørste
  $ 14
  Limited
  Edition
  Pilo Fabric Shaver - Hvid Pilo Fabric Shaver - Hvid
  Pilo Fabric Shaver - Hvid
  $ 50
  Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.