Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Fnugfjerner

Vores fnug maskine til tekstiler er designet til forsigtigt at fjerne hår og fnug fra enhver form for materiale. Ved at fjerne hårene med dette redskab, vil dit tøj se ud som nyt.

Pilo 2 Fabric Shaver – Charcoal Pilo 2 Fabric Shaver – Charcoal
Pilo 2 Fabric Shaver – Charcoal
490 kr
Pilo 2 Fabric Shaver – Sand Pilo 2 Fabric Shaver – Sand
Pilo 2 Fabric Shaver – Sand
490 kr
Pilo 2 Fabric Shaver – Sage Pilo 2 Fabric Shaver – Sage
Pilo 2 Fabric Shaver – Sage
490 kr
Pilo 1 Fabric Shaver – Black Pilo 1 Fabric Shaver – Black
Pilo 1 Fabric Shaver – Black
350 kr
Pilo 1 Fabric Shaver – Grey Pilo 1 Fabric Shaver – Grey
Pilo 1 Fabric Shaver – Grey
350 kr
Pilo 1 Fabric Shaver – Pink Pilo 1 Fabric Shaver – Pink
Pilo 1 Fabric Shaver – Pink
350 kr
Pilo 1 Fabric Shaver – Blue Pilo 1 Fabric Shaver – Blue
Pilo 1 Fabric Shaver – Blue
350 kr
Shaving a pilled fabric with Pilo 1 Fabric Shaver

Pilling & Lint

How to Use a Fabric Shaver

Pilo 2 Fabric Shaver in Charcoal and Sand

Fnugfjernere

Fnugfjernere

Fnug får tøjet til at se slidt og usoigneret ud. Med en fnugfjerner designet til at fjerne fnug fra tøjet får du igen glatte og bløde tekstiler, der ser friske ud. Vores fnugmaskiner virker også på møbler.

Det er ingen hemmelighed, at en fnugfjerner kan udrette mesterværker på striktrøjer, bukser og ikke mindst uldfrakker. Når efteråret nærmer sig, hiver mange af os efterårstøjet frem og ser til vores skræk, hvor mange grimme fnug, der er dannet. Med en fnugfjerner slipper du for at købe nyt tøj og kan i stedet bruge dit yndlingstøj igen.


Læs mere om Steamerys fnugfjerner

Hvorfor dannes fnug?

Du undrer dig måske over, hvordan dit tøj har fået fnug, når du trods alt ikke brugte det så ofte eller syntes, at du havde taget hånd om det. Især uld-tøj og strikket tøj plejer at danne fnug, men også tøj af andre materialer såsom akrylgarn og lignende. Noget uld såsom alpaka har dog en tendens til at danne mindre fnug, fordi overfladen er mindre ru end almindelig uld.

Fnug opstår, når de korte tøjfibre flytter sig og filtrer sammen i hinanden. Resultatet bliver som små bolde, der dannes uden på stoffet. Sommetider vil du også bemærke, at der er mere fnug, hvor noget har gnedet imod stoffet såsom en håndtaske mod frakken eller håret mod et halstørklæde.Smid ikke dit fnuggede tøj ud


Fortvivl ikke, bare fordi du bemærker fnug på dit tøj. Med den rigtige fnugmaskine er de nemme at fjerne. Hos Steamery finder du flere praktiske kvalitets-fnugfjernere, der fungerer godt på forskelligt slags stof og garn.

Prøv voresPilo Fabric Shaver i forskellige farver, der fjerner fnug og nopper effektivt og skånsomt, så resten af tøjet ikke tager skade. Dårlige fnug kan i værste fald lave huller eller rive i stoffet, så det i stedet går i stykker efter et stykke tid. I vores sortiment sælger vi kun fnugfjernere af høj kvalitet, der fungerer på flere materialer.

  • De fjerner fnug, nopper og tråde
  • Udstyret med små barberblade og en motor, der skærer fnuggene af uden at beskadige tøjet
  • Lige så velegnet til tøj som til møbelstof, puder og tæpper

Vi anbefaler dog, at du er ekstra forsigtig, når du bruger maskinen på materialer som alpaka-uld, kashmir og merino-uld - nogle eksklusive og sarte materialer. Disse har dog en betydeligt mindre tendens til at danne fnug, hvilket er en fordel i sig selv.Eksklusive fnugfjernere til gode priser


Vælg en ordentlig og god fnugfjerner til at opfriske dit tøj og møbelstof. Med vores fnugfjernere slipper du hurtigt af med de irriterende fnug og nopper. Bestil et eller flere af vores produkter - du får fri fragt på køb over 400 kroner.Læs mindre
Henstilling
Produkter
Artikler