Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Klædebørste

Et par børstestrøg med Steamerys tøjbørster fjerner støv, fnug, snavs og hår fra dit tøj. Mest anvendeligt til tekstiler som denim, bomuld, overtøj eller boligtekstiler.

Lint Brush – Dark Grey Lint Brush – Dark Grey
Lint Brush – Dark Grey
115 kr
Lint Brush – Beige Lint Brush – Beige
Lint Brush – Beige
115 kr
Lint Brush – White Lint Brush – White
Lint Brush – White
115 kr
Clothing Brush Clothing Brush
Clothing Brush
220 kr
Pocket Brush Pocket Brush
Temporarily out of stock
Pocket Brush
110 kr

Tøjbørster

Tøjbørster

Har du fået kattehår, fnug eller hår på dit tøj? Steamerys effektive tøjbørster fjerner øjeblikkeligt alt overflødigt på tekstilerne, så du holder dit jakkesæt, din frakke eller dine jeans friske. En tøjbørste fra vores sortiment er lavet af kvalitetsmaterialer og er udviklet med tanke på tøjpleje.
Det er nemt at bruge en tøjbørste. Uanset om det er en fnugrulle eller en børste. Stryg forsigtigt børsten henover stoffet eller rul forsigtigt fnugrullen henover det ønskede område. Nogle få strøj er alt, hvad der behøves, og dit tøj ser fint ud igen. Vælg mellem veganske tøjbørster, lint brush og pocket brushes i vores sortiment.


Læs mere om tøjbørster

Vigtigheden af god tøjpleje


Jo mere du tager hånd om dit tøj, jo længere vil det holde. En ordentlig tøjbørste, der fjerner støv og hår, er bedre end at benytte en billig fnugrulle. Det skyldes, at limen sommetider kan beskadige stoffet. En dårlig rulle kan også efterlade mærker, hvilket er vigtigt at huske på, hvis du vil benytte den på dyrt og eksklusivt tøj. Undgå slitage med en god tøjbørste


En fejl mange begår er at vaske tøj, der har fnug og støv på sig, i stedet for at børste det. Dette udsætter tøjet for for tidlig slitage og forkorter dets levetid. Ved at investere i en rigtig god tøjbørste i stedet for at smide tøjet i vaskemaskinen så snart du ser lidt fnug eller hår, undgår du, at tøjet slides unødvendigt. Tænk på at det meste tøj og overtøj, vi har på, ikke bæres direkte mod huden. Derfor behøver du ikke at vaske det så ofte. Du kan nøjes med at børste og lufte det.Steamerys forskellige tøjbørster

Her hos Steamery kan du finde den perfekte tøjbørste til dit tøj. De fås i fine materialer, der er skånsomme mod tøjet. Tøjbørsterne er særligt velegnede til bomuldsstof, hjemmetekstiler, jeans og overtøj.

  • Lint brush – En mere holdbar og skånsom måde at børste dit tøj på. ​ Børsten ligner en rulle på lang afstand, men har intet klisterpapir, der beskadiger og efterlader mærker. Fungerer godt til støv, fnug, skæl og hår.
  • Vegansk tøjbørste – Steamery satser på miljøet og naturlige produkter. ​ Benyt vores smukke og effektive tøjbørste af veganske materialer og børst dit tøj med god samvittighed. Meget stilfuld at hænge i entréen, så den altid er tilgængelig.
  • Lommebørster – Perfekte at have med i tasken, i håndbagagen eller i jakkelommen, så du kan børste, når du har behov for det. Vores lommebørster er veganske og fremstillet af det fineste egetræ, sisalfiber og bomuld.


Køb din tøjbørste hos Steamery og få kvalitet for pengene


Hos Steamery sørger vi altid for at tilbyde de bedste produkter til en god pris. Vi elsker tøj og brænder for, at alt tøj skal se skinnende rent og friskt ud. Vælg en tøjbørste til dig selv eller som en gave til nogen, du holder af. Du får fri fragt på ordrer over 500 kroner, og levering sker inden for 1-3 hverdage. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores tøjbørster. .Læs mindre
Henstilling
Produkter
Artikler