Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Et nyt look – samme varige dufte

Nu kommer vores populære vaskemidler i nye og forbedrede flasker fremstillet af 100 % genanvendt plastik. Bliv endnu engang forelsket i vores skånsomme vaskemidler og gør din vasketøjsrutine endnu bedre med deres diskrete, sofistikerede dufte.

Genanvendt
plastik.

Vores flasker med vaskemiddel er lavet af 100 % genanvendt PET.


Forbedret
design

Nye lækage-sikre hætter, der fungerer som målebægre.


Fremstillet i
Danmark

Alle vores vaskemidler er bevidst produceret i Danmark.

Finvask


Duft af rose & moskus

Vores Finvask-vaskemiddel nærer og beskytter sarte materialer som uld og silke. Det indeholder lanolin-olie, der virker som balsam for tekstilfibrene. Med et friskt og blomsteragtigt strejf af rose og moskus.


Køb Finvask

Hvidvask


Duft af vanilje & jasmin

Vores Hvidvask-vaskemiddel sikrer, at dit hvide tøj forbliver hvidt og lyst uden blegemiddel. Det fjerner svære pletter og forhindrer proaktivt fremtidige pletter. Med en lækker og beroligende duft af vanilje og jasmin.


Køb Hvidvask

Mørkt & Denim


Duft af agartræ

Vores Mørkt & Denim-vaskemiddel forhindrer mørke tekstiler i at se udvaskede ud. Det målretter pletter ved en lav temperatur uden at fjerne farvepigmenter i processen. Duft med rige og jordagtige toner af agartræ.


Køb Mørkt & Denim

Alle farver


Duft af myrra & ylang-ylang

Vores Alle farver-vaskemiddel bevarer alle nuancer og hjælper alle farvede tekstiler med at holde sig levende, så du kan vaske flere farver i samme bunke vasketøj. Duft med varm, blomsteragtig aroma af myrra og ylang-ylang.


Køb Alle farver

Vaskemiddel til Sportstøj


Duft af citrus & cedertræ

Vores Lugtkontrol-vaskemiddel er ideelt til sportstøj, fritidstøj og andre tekstiler, der er tilbøjelige til at tiltrække dårlige lugte såsom lagener eller håndklæder. Det angriber bakterier og efterlader dit rene vasketøj med en let og luftig duft af citrus og cedertræ.ts or towels. It targets bacteria and leaves your clean laundry with a bright and breezy scent of citrus and cedar.


Køb sportsvask

Allergivenlig


Parfumefri

Vores Allergivenlig-vaskemiddel er et skånsomt og alsidigt vaskemiddel til alle med følsom hud, herunder babyer. Det er fri for parfumer og konserveringsmidler og er et certificeret sikkert valg, der anbefales af Asthma Allergy Nordic.


Køb Allergivenligvask

Skånsomme vaskemidler til al slags tøj.

Dit tøjs levetid forlænges dramatisk ved at sortere det i separate vasketøjsbunker og bruge specielle vaskemidler. Vores højeffektive vaskemidler er designet til specifikke farver og tekstilfibre.

Mission

Et frisk pust til tekstilpleje

Vores mission er at modernisere den århundredgamle tradition for tekstilpleje ved at give dig de allerbedste værktøjer til at elske og pleje dit tøj og øvrige tekstiler i hjemmet. Vi hjælper dig med at få dem til at se ud som nye, så de kan holde meget længere.


Om Steamery
Henstilling
Produkter
Artikler