Pas godt på dit tøj.

Vi skaber behagelige og flotte værktøjer til tøjpleje. Vi kombinerer høj teknologi med skandinavisk design. Resultatet er minimalistiske værktøjer der får dit tøj til at holde længere.

Det tror vi på

Nu om dage har de færreste tiden eller det nødvendige kenskab til at behandle deres tøj korrekt. F.eks. taber tøjet sjældent sin farve pga. brug, det skyldes snarere at farven bliver vasket ud. Passer man på sit tøj, vil det holde længere. Vores mission er at inspirere alle til at tage bedre vare på deres garderobe.

Det gør vi

Steamery skaber innovative vedligeholdelsesprodukter til det moderne menneskes garderobe. Vi kombinerer avanceret teknologi med minimalistisk design, og vi tilbyder produkter som vi virkelig tror kan ændre måden, man bærer og behandler sit tøj på.

Sådan begyndte det

Vi er entreprenører, designere og tekstilingenører. Gennem vores mange år i modebranchen blev vi klar over at mange kunder ikke vidste, hvordan de skulle tage sig af deres garderobe. Vi besluttede os for at gøre noget ved dette og gøre vedligeholdelse af tekstiler sjovt, nemt og tilgængeligt.
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.