Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Velkommen til
Steamerys verden

Vi er Steamery. Et skandinavisk tøjplejemærke med en mission om at ændre den måde, vi behandler vores tøj på.

Vores baggrund

Livslængden på tøj i dag er unødig kort. Normen er, at man køber en trøje, vasker den alt for ofte og smider den ud alt for tidligt. Vi mener det er nødvendigt at ændre denne adfærd. Måden, hvorpå vi behandler vores tøj i dag, kan helt enkelt ikke fortsætte i det lange løb.

Vores historie

Filosofien om tøjpleje er ikke noget nyt. For to generationer siden vidste alle, hvordan de skulle passe på deres tøj, men siden da er traditionen gået i glemmebogen. Vi ønskede at bringe den tilbage, men med en moderne løsning. Derfor startede vores grundlæggere Frej, Petra og Martin Steamery i 2014..

Vores mission

Hos Steamery er vores mission at inspirere og informere folk om, hvordan de bedre kan passe på deres tøj for at få dem til at holde længere.

Det gør vi ved at skabe smarte, minimalistiske og moderne tøjplejeprodukter, som vi tror for evigt vil ændre den måde, vi behandler vores tøj på..

“Jeg tror, vi alle har brug for at sætte tempoet lidt ned. At investere i tøj, vi virkelig har brug for, passe godt på det, og forhåbentlig en dag videregive det til en ny ejer. Det er en væsentlig del af den cirkulære måde at gøre mode på.”

Frej Lewenhaupt

CEO & Co-Founder

Henstilling
Produkter
Artikler