20% rabat på alle produkter

Velkommen til Steamerys verden

Vi er Steamery Stockholm. Et skandinavisk tøjplejemærke med en mission om at ændre den måde, vi behandler vores tøj på.

Vores historie

Livslængden på tøj i dag er unødig kort. Normen er, at man køber en trøje, vasker den alt for ofte og smider den ud alt for tidligt. Vi mener det er nødvendigt at ændre denne adfærd. Måden, hvorpå vi behandler vores tøj i dag, kan helt enkelt ikke fortsætte i det lange løb. Filosofien om tøjpleje er ikke noget nyt.

For to generationer siden vidste alle, hvordan de skulle passe på deres tøj, men siden da er traditionen gået i glemmebogen. Vi ønskede at bringe den tilbage, men med en moderne løsning. Derfor startede vores grundlæggere Frej, Petra og Martin Steamery i 2014.

Vores mission

Hos Steamery er vores mission at inspirere og informere folk om, hvordan de bedre kan passe på deres tøj for at få dem til at holde længere. Det gør vi ved at skabe smarte, minimalistiske og moderne tøjplejeprodukter, som vi tror for evigt vil ændre den måde, vi behandler vores tøj på.

“Jeg tror, vi alle har brug for at sætte tempoet lidt ned. At investere i tøj, vi virkelig har brug for, passe godt på det, og forhåbentlig en dag videregive det til en ny ejer. Det er en væsentlig del af den cirkulære måde at gøre mode på.”

– Petra Ringström, administrerende direktør og medstifter

Vi er Steamery

Steamery Stockholm blev grundlagt i 2014 i Sverige, og i dag har vi forhandlere over hele verden. Vi er iværksættere, designere og tekstilingeniører, der brænder for at gøre tøjpleje moderne igen.

Care for Fashion

Hos Steamery mener vi, at det at tage hånd om tøj skal være en naturlig og nem ting at gøre. Derfor skabte vi Care for Fashion, en platform, hvor vi har samlet alle vores bedste tip og tricks til tøjpleje. Du finder alt du behøver at vide om, hvordan man vasker mindre, hvordan man tager hånd af forskellige materialer og hvordan man behandler sit tøj på den rigtige måde. Og meget mere.

Lær mere


Gym Clothes and Hard-shell

Lær mere


Linen – The Natural Super Textile

Lær mere


Introducing: Lint Brush

Lær mere


How to steam

Lær mere


How to Use a Fabric Shaver

Lær mere


Wash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Lær mere
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.