Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

Vigtige plejeredskaber til sweater-vejr 

Endelig er årets hyggeligste årstid her. Se vores udvalg af plejeprodukter, der giver nyt liv til dine striktrøjer og frakker. 

Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Pilo 2 Fabric Shaver


Brug af en fabric shaver er den sikreste og nemmeste måde at fjerne fnug fra tøj. Et hurtigt strøg kan forvandle en gammel sweater fuldstændig og få den til at se helt ny ud igen. Vores mest kraftfulde fabric shaver, Pilo 2 Fabric Shaver, giver hurtigt nyt liv til din yndlingsefterårsstrik. 


Cirrus 2 Handheld Steamer on a wooden chair

Pilo 1 Fabric Shaver


Dette blide, men kraftfulde værktøj gør det nemt at forbedre gamle tekstilers udseende, der ser slidte ud på grund af fnug. Ligesom Pilo 2 Fabric Shaver gør vores førstegenerations Pilo 1 Fabric Shaver underværker på al slags stof, herunder tøj, boligtekstiler og møbler. 


Køb nu 
Cumulus Home Steamer in Black in a bedroom setting

Lint Brush


Leder du efter en innovativ måde at fjerne fnug og hår fra dit tøj? Vores genanvendelige Fnugbørste er et moderne alternativ til engangsfnugruller. De skrå børster fanger fnug uden at efterlade spor. Tøm blot fnugbeholderen når den er fuld og genbrug børsten igen og igen.


Køb nu 
Stratus Professional Steamer with a garment hanging in the background

Clothing Brush


Vores Tøjbørste er velegnet til tykkere og mere slidstærkt stof såsom denim eller typisk møbelbetræk. De stærke sisalbørster er perfekte til at børste støv og ovefladesnavs af jeans og jakker eller til at støve visse boligtekstiler af såsom sofaer, lænestole eller endda lampeskærme. 


Køb nu
Cirrus 3 Iron Steamer in Charcoal on a hardwood floor

Pocket Brush


Vores Lommebørste  er en rejsevenlig børste, der er perfekt til hurtige opfriskninger på farten. Hav din Lommebørste i håndtasken eller frakkelommen og lad din Tøjbørste blive hjemme, så du hurtigt kan støve dine efterårsfrakker og -jakker af, der har samlet støv eller overfladesnavs. 


Mission

Et frisk pust til tekstilpleje

Vores mission er at modernisere den århundredgamle tradition for tekstilpleje ved at give dig de allerbedste værktøjer til at elske og pleje dit tøj og øvrige tekstiler i hjemmet. Vi hjælper dig med at få dem til at se ud som nye, så de kan holde meget længere.


Om Steamery
Henstilling
Produkter
Artikler