✓ Fri fragt over 400kr
✓ Leveres indenfor 3-4 dage
✓ 30 dages returret
✓ Sikker betaling

Bytte, returret og fejl på vare


Ved køb af varer her online gælder 30 dages fortrydelsesret. Dette indebærer at konsumenten har ret til at fortryde sit køb ved at oplyse The Steamery om dette inden for 30 dage fra at konsumenten eller konsumentens postkontor har taget imod den bestilte vare(fortrydelsesfristen). Email os på order@steamery.dk at anmelde din hensigt at vende tilbage dit køb, vil vi sende tilbage oplysninger. Når din pakke modtages retur, tager det op til 14 dage at registrere den og betale pengene tilbage. Når dette sker vil du modtage en mail på dette.

Sådan håndterer du bedst muligt din retur/reklamation

Tænk på at du som kunde, ved retur, har ansvar for at varen ikke skades i transporten tilbage til os. Om du har transportemballagen tilbage, som vi brugte for at sende din vare til dig, er det en god idé at bruge denne for returen også. Hvis du mangler denne, bør du være opmærksom på, at varen kan udsættes for stød under transporten, så vi anbefaler at du bruger en ydre emballage med støddæmpende materiale mellem dette og varens forpakning. Sæt ingen adresseetikette direkte på varens forpakning, men læg derimod originalkartongen i anden kartongen. Vi ønsker helt, at du angiver en årsag til returen samt sender varen som skal returneres sammen med fakturaen eller følgesedlen(eller en kopi af disse, for-og bagside). Som konsument har du også ansvar for, at varen ikke forsvinder i transporten, hvorfor vi anbefaler at du bruger en transportmåde som har et sporingsnummer som kan spores. (OBS: Vi tager ikke imod rekomenderede forsendelser) Dette hjælper vi dig gerne med, men du som konsument står for omkostningen af denne fragt.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.