Fri fragt over 400kr
Leveres indenfor 3-4 dage
30 dages returret
Sikker betaling
Sport Wash
Sport Wash
Sport Wash

Sport Wash

140 kr
Lugter tøjet? Steamery Sports Wash er din redning, selv ved kun 30 graders vask.

Et højteknologisk vaskemiddel udviklet til skånsomt at tage sig af materialer fremstillet af syntetiske fibre og bomuld. Sports Wash neutraliserer alle uønskede dufte med sin blanding af aktive enzymer der er effektive selv ved lave temperaturer. Sports Wash efterlader dit sport- og træningstøj med en frisk og sporty duft af citrus og cedertræ

  • Indeholder 750ml
  • Særligt udviklet til sportstøj og tekstiler der lugter
  • Neutraliserer dårlig lugt
  • Diskret og unik duft af citrusfrugt og cedertræ
  • Fungerer ved lave temperaturer
  • Bionedbrydelige
  • Fremstillet på en klimaneutral fabrik i Sverige
  • Forlænger dit tøjs levetid
  • Indeholder ikke blegemiddel, optisk hvidt, farvestoffer, zeolitter, fosfater eller konserveringsmidler

Hvad er forskellen mellem Sport Wash og almindelige vaskemidler?

Modsat almindelige vaskemidler er Sport Wash en højteknologisk blanding med uforlignelig lugtkontrol. En vigtig ingrediens er zinksalt, et stort molekyle med en lang række inaktive og ustabile oxygen-ender. En voksende bakteriekultur udskiller små molekyler der af næsen opfattes som lugt. Disse små lugtmolekyler vil reagere med zinksaltets inaktive oxygen og forme større og mere stabile molekyler. Tensiderne fjerner let disse store molekyler fra stoffet, der derefter forsvinder ud med vaskevandet. Har du et problem med en meget udviklet bakteriekultur, kan du lægge stoffet i blød i Sport Wash, før du vasker det. Bemærk, at vaskemidlet fungerer mod alle former for lugt, eksempelvis genbrugstøj, gamle madpletter, mug, røg, baby-afføring etc.

Hvilken slags parfume anvendes?

Vi anvender kun parfume i høj kvalitet uden syntetisk moskus. sengetøj etc. Kort sagt alt der har brug for at få fjernet dårlig lugt.

Er Sport Wash kun til sports- og træningstøj?

Nej. Der er tale om et meget effektivt vaskemiddel der fjerner dårlig lugt fra bomuld og syntetiske fibre. Det kan altså både bruges til sports- og træningstøj foruden ildelugtende T-shirts, jeans og sengetøj etc. Kort sagt alt der har brug for at få fjernet dårlig lugt.

Er vaskemidlet miljøvenligt?

Steamery Sport Wash indeholder ikke andet end naturlige, biologisk nedbrydelige ingredienser. Den anvendte palmeolie er certificeret og stammer ikke fra regnskovsområder. Alle vores vaskemidler fremstilles i Östergötland, Sverige på en fabrik der er certificeret klimaneutral. Det vil sige, at der kompenseres for mængden af CO2 samt andre udledninger.

Måske du også synes om

Tumble Dryer Balls Tumble Dryer Balls
Tumble Dryer Balls
190 kr
Tilpassede Bøjler Tilpassede Bøjler
Tilpassede Bøjler
115 kr
New
Color
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
Cumulus No.3 Home Steamer – Grå
1850 kr
Pilo Fabric Shaver – Sort Pilo Fabric Shaver – Sort
Pilo Fabric Shaver – Sort
320 kr
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.