Fri fragt over 400kr Leveres indenfor 4-7 dage 30 dages returret

Vaskeprodukter

Når du vasker dit tøj, bør du sørge for at gøre det på den rigtige måde afhængigt af farve og stof. Vores vaskemidler er skabt til at give næring til og pleje hele din garderobe.

Vaskemiddel til Finvask Vaskemiddel til Finvask
Vaskemiddel til Finvask
190 kr
Farve Vaskemiddel Farve Vaskemiddel
Farve Vaskemiddel
190 kr
Vaskemiddel til Sportstøj Vaskemiddel til Sportstøj
Vaskemiddel til Sportstøj
190 kr
Hvidvaskemiddel Hvidvaskemiddel
Hvidvaskemiddel
190 kr
Mørkt og Denim Vaskemiddel Mørkt og Denim Vaskemiddel
Mørkt og Denim Vaskemiddel
190 kr
Hypoallergenic Laundry Detergent Hypoallergenic Laundry Detergent
Hypoallergenic Laundry Detergent
190 kr
New
Fabric Spray 500ml Fabric Spray 500ml
Fabric Spray 500ml
150 kr
New
Stain Remover 500ml Stain Remover 500ml
Stain Remover 500ml
150 kr
New
Fabric Spray 100ml Fabric Spray 100ml
Fabric Spray 100ml
100 kr
Color Absorber Color Absorber
Color Absorber
80 kr
Tørresnor Tørresnor
Tørresnor
300 kr
Tørrebolde Tørrebolde
Tørrebolde
250 kr

Laundry

How to Choose the Right Detergent

Laundry

Wash Right: The Complete Guide to Doing Laundry

Steamerys vaskeprodukter

Steamerys vaskeprodukter

At finde de rette vaskeprodukter er ikke altid det nemmeste afhængigt af hvilket tøj eller stof, du skal vaske. Hos Steamery har vi en bred vifte af forskellige slags vaskeprodukter såsom finvaskemiddel, allergivenligt vaskemiddel, tekstilspray, tørrebolde og sportsvaskemiddel til træningstøj. 
Tøjvask er uundgåeligt, når man vil slippe af med lugt, bakterier og grimme pletter. Men det er vigtigt at vaske korrekt og med det rigtige vaskemiddel for at give tøjet et så langt liv som muligt og sørge for, at det stadig sidder pænt. 


Læs mere om Steamerys vaskeprodukter

Vaskeprodukter til al slags tøj


Fyld op hjemme i vaskerummet med vores fantastiske vaskeprodukter til jeans, sportstøj, finvask, gardiner og overtøj.

  • Finvaskemiddel – Specielt udviklet til sart tøj såsom undertøj, tynde uldtrøjer og tøj, du er rigtig glad for.
  • Sportsvaskemiddel – Til træningstøj og fritidstøj der betyder ekstra meget bevægelse, svære pletter og svedlugt. .
  • Mørk & denim vaskemiddel– Når du vasker mørkere tøj og jeans, anbefaler vi vores vaskemiddel, der er specielt udviklet til både at bevare og pleje tøj i mørke toner samt jeans.
  • Hvidvaskemiddel – Et vaskemiddel der effektivt fjerner pletter og holder dit tøj lyst og hvidt uden blegemiddel.
  • Kulørt vaskemiddel – Når du vasker farvet tøj, kan det risikere at miste tonen og glansen. Vores kulørte vaskemiddel er designet til at fjerne pletter og samtidig bevare farverne på dit tøj.
  • Parfumefrit vaskemiddel – Allergivenligt vaskemiddel der vasker effektivt og skånsomt uden at give ubehag på din hud. Også velegnet til børnetøj.
  • Tørrebolde – Bolde til tørretumblere er et glimrende alternativ til skyllemiddel. ​ De forkorter tørretiden, modvirker elektricitet på tøjet og giver mere luftige håndklæder. Et omkostningseffektivt alternativ, da boldene kan genbruges i flere år. 
  • Tekstilspray mod lugt – Giv dit tøj et strejf af sommer og friskhed med vores tekstilspray. Kan også bruges på sko. Giver en vidunderlig duft og reducerer dårlig lugt. Vask altid på det rigtige vaskeprogram


Det rigtige vaskeprogram, temperatur, vaskemiddel - der er mange faktorer, der hænger sammen, når du vil beholde dit tøj i lang tid og give det den bedste tøjpleje. Hos Steamery elsker vi tøj og synes, at alt tøj fortjener kærlighed og omsorg. Vælg derfor vaskeprodukter ud fra farveskala, materiale, sarthed og hvor ofte, du bruger det. Køb dine vaskeprodukter hos Steamery


Uanset hvilket produkt du har brug for og vil have, kan vi garantere dig det bedste sortiment, hvor vi har fremstillet vores egne vaskeprodukter med tøjpleje, friskhed og holdbarhed i fokus. Vi anvender de bedste råvarer, så du altid kan føle dig tilfreds. Vi går op i tøjpleje, som man gjorde i de gode gamle dage - dengang man tog hånd om sit tøj og brugte det år ud og år ind. 

Bestil din ordre og få fri fragt ved køb over 500 kroner. Levering sker altid inden for 1-3 hverdage.Læs mindre
Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du vores privatlivspolitik og til brugen af cookies på din enhed med det formål at evaluere din brug.
Ok