Fri fragt over 490 kr Leveres indenfor 2-4 dage 30 dages returret

En sansemæssig rejse ind i tekstilpleje

Velkommen til Steamerys hypnotiserende verden. Tag med os på en ASMR-rejse ind i tekstilplejens beroligende lyde og billeder.


En afslappende dampbehandling

Når du passer godt på dit tøj, kan det være sand terapi for sjælen. Plej indholdet af din garderobe med damp, og lad tankerne vandre, mens du ser folderne forsvinde. Fornem, hvordan fibrene kommer til live igen og genfinder deres naturlige form.


Shop steamers

En bevidst vasketøjs-rutine

Lad os rejse tilbage i tiden til dengang, der ikke fandtes vaskemaskiner. Lyt til de beroligende lyde af stoffet, mens det hvirvler rundt i vandet. Tag dig tid, luk øjnene og nyd et øjebliks fuldkommen stilhed.


Shop rengøringsmidler

En hypnotiserende forvandling

Oplev den hypnotiserende proces, når fnug fjernes fra stoffet. Et let strøg kan forvandle gammelt tøj og give det nyt liv. Bevæg forsigtigt mundstykket over de overskydende fibre og se magien udfolde sig.


Shop fnugfjernere

Det er tid til at sætte tempoet ned

I en verden fuld af hurtig mode og overforbrug er vi nødt til at behandle indholdet af vores garderobe som en livslang partner, vi gerne vil passe og pleje. Det er tid til at sætte tempoet ned, tage en dyb indånding og finde harmoni med din tøjpleje-rutine.

SHOP ALLE PRODUKTER
Henstilling
Produkter
Artikler